Novice


Zadnje novice, povezane z našim poslovanjem

Pravilnik za nagradno igro Hot Wheels


1. člen: Organizator nagradne igre
Organizator nagradne igre podjetje Orbico d.o.o, Verovškova 72, 1000 Ljubljana

2. člen: Objava nagradne igre
Nagradna igra je objavljena na zbirateljskem plakatu Hot Wheels.

3. člen: Pogoji sodelovanja v nagradni igri
Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka fizična oseba, ki bo do 30.06.2016 poslala izpolnjen kupon s 5 črtnimi kodami Hot Wheels avtomobilčkov, ki je objavljen na plakatu Hot Wheels. V promociji sodelujejo naslednji artikli: 5785 (hw avtomobilček), K5904 (Set 3 avtomobilčkov) ter 1806 (Set 5 avtomobilčkov). Upoštevali bomo 5 črtnih kod art 5785, ali pa 1 črtno kodo art. 1806, ali pa skupaj 1 črtno kodo art K5904 in 2 črtni kodi art 5785.

Vsak, ki bo poslal pravilne črtne kode bo prejel Hot Wheels zlati avto.

4. člen: Podelitev nagrade
Nagrade podeljene v nagradni igri bodo poslane dobitnikom, ki izpolnjujejo vse zahteve opredeljene v Pogojih, v 21 (enaindvajsetih) koledarskih dnevih od dneva, ko Organizator prejme dokumente, ki potrjujejo pravico do nagrade, kot je opredeljeno v 3.členu.

5. člen: Nagrade
Nagrade v nagradi igri:
Zlati avto Hot Wheels (količina daril omejena - 1000 kosov)

8. člen: Prevzem nagrade
Nagrado Zlati avto Hot Wheels bodo nagrajenci prejeli po pošti na naslov naveden na prejetem kuponu.

9. člen: Zasebnost in varstvo podatkov
Organizator nagradne igre Orbico, d.o.o.,  se zavezuje, da bo posredovane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, da jih bo uporabljal izključno za namene posredovanja reklamnih sporočil in za samo izvedbo nagradne igre.
Udeleženec nagradne igre z dopisanimi osebnimi podatki daje organizatorju osebno privoljenje, da se njegovi podatki uporabljajo in računalniško obdelujejo za potrebe te nagradne igre in drugega obveščanja v zvezi z novostmi in promocijami za namen neposrednega trženja. Udeleženci imajo pravico, da kadarkoli od organizatorja zahtevajo izbris njegovih osebnih podatkov iz baze podatkov oziroma, da lahko na kartici označijo, da ne dovolijo zbiranja uporabe njihovih osebnih podatkov, razen samo za potrebe nagradne igre.

V Ljubljani, 01.05.2017
Orbico d.o.o.